2011. február 13., vasárnap

Frey Tourist

Rövid szünet után, ismét svájci csokoládé következik. A Frey Tourist csokija szintén régóta kedvencem. Fehér, tej és sötét csoki változatban is megtalálható, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. Mazsolát, mogyorót, és egész mandula szemeket rejtettek a csokiba. Gondolhatnánk, hogy ez egy egyszerű mazsolás - mogyorós csoki, de attól jóval több. Hogy miért? nem tudom, de nagyon ízlik.  Talán azért, mert nem sajnálták ki belőle a hozzávalókat, (11% mazsola, 7% mogyoró és 5 % mandula), nem túl édes, nagyon finom mind a fehér, mind a tejcsokoládé. A neve alapján, talán turistáknak szánták, hogy meggyőzzék őket  arról, hogy a svájci csoki nem véletlenül lett népszerű világszerte. Nekem az étcsokoládés változat ízlett a legkevésbé, annak ellenére, hogy az étcsoki a kedvencem.


0 megjegyzés: